Ο καιρός παραμονή και ανήμερα της Εθνικής μας Εορτής της 25ης Μαρτίου 2021

Κάθε χρόνο τιμούμε και γιορτάζουμε τον ξεσηκωμό των υπόδουλων Ελλήνων κατά του Τούρκου δυνάστη για ελευθερία και αυτοδιάθεση, αλλά και την επέτειο αναγγελίας της γέννησης του Ιησού. Ο καιρός το επόμενο διήμερο θα γίνει πιο κρύος στην Κεντρική και τη Νότια Ελλάδα , ενω ανήμερα της 25ης Μαρτίου θα έχουμε τοπικές βροχές ή χιονόνερο από τη Θεσσαλία και νοτιότερα στην Ανατολική και τη Νότια χώρα και χιόνια στα ορεινά και τα ημιορεινά. Οι χιονοπτώσεις θα είναι κατά κανόνα ασθενείς, ενώ ο καιρός την Παρασκευή θα βελτιωθεί σε όλη τη χώρα .

Υετός για το επόμενο τριήμερο

Η θερμοκρασία σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες θα πέσει αισθητά. Συνολικά η πτώση εκτιμάται οτι θα είναι της τάξης των 6 με 8 βαθμών Κελσίου σε σχέση με τις θερμοκρασίες που επικρατούσαν τις προηγούμενες ημέρες .

Μέγιστες-Ελάχιστες θερμοκρασίες 24ης Μαρτίου 2021

Μέγιστες-Ελάχιστες θερμοκρασίες 25ης Μαρτίου 2021

Ειδικότερα για την Αττική από τα ξημερώματα της 25ης Μαρτίου θα έχουμε λίγες τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια και τα Ανατολικά του νομού και χαμηλές θερμοκρασίες κυρίως στα βόρεια, με τιμές κοντά στο μηδέν.

Αττική 02:00

Τις μεσημβρινές ώρες θα έχουμε ασθενείς βροχές ή χιονόνερο κυρίως στα βόρεια και τα ανατολικά του νομού . Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά και ημιορεινά , ενώ ασθενείς χιονοπτώσεις θα έχουμε και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο . Η θερμοκρασία θα πέσει αισθητά και ο υδράργυρος δεν θα ξεπέράσει  τους 8 βαθμούς Κελσίου 

Αττική 14:00

Παραθέτουμε τα ύψη υετού για την ευρεία περιοχή της Κεντρικής Ελλάδος , όπου περιλαμβάνεται και η Αττική . Στο animation μπορείτε να δείτε τις περιοχές που θα επηρεαστούν περισσότερο από φαινόμενα. Η περιοχή της Εύβοιας λόγω του Βορειοαντολικού ρεύματος θα δεχτεί τις περισσότερες βροχές

Υετός Πέμπτης 25 Μαρτίου Κεντρική Ελλάδα- Αττική

Σας ευχόμαστε Χρόνια πολλά και μη ξεχνάτε.....

Η Ελληνική Σημαία στο μπαλκόνι σας δεν παθαίνει τίποτε αν βραχεί και λιγάκι.