Η εβδομαδιαία πρόγνωση του καιρού από 26 Απριλίου 2020

Forecast Greece

Σήμερα Κυριακή στα νότια προβλέπονται αραιές νεφώσεις που γρήγορα από τα νοτιοδυτικά θα πυκνώσουν και υπάρχει πιθανότητα ασθενών βροχών στην Κρήτη. Στα υπόλοιπα θα υπάρχουν αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα βόρεια ορεινά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα δυτικά και τα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια πελάγη τοπικά 6 μποφόρ

 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟΛΕΠΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ 

ΔΕΥΤΕΡΑ 27-04-2020


Γενικά αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις, οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν, οπότε στη Μακεδονία και τη Θράκη θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά, ενώ στα υπόλοιπα ηπειρωτικά ορεινά θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 και στο νότιο Ιόνιο δυτικοί βορειοδυτικοί έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΤΡΙΤΗ 28-04-2020


Στη Μακεδονία και τη Θράκη λίγες νεφώσεις, οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 και στα νότια πελάγη από δυτικές διευθύνσεις τοπικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΤΕΤΑΡΤΗ 29-04-2020


Αραιές νεφώσεις, κατά περιόδους πιο πυκνές αρχικά στα βόρεια και από τις απογευματινές ώρες στο Ιόνιο και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά. Τοπικοί όμβροι θα εκδηλωθούν κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά και από το βράδυ στο Ιόνιο και τα δυτικά ηπειρωτικά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί 2 με 4 και στα νότια πελάγη δυτικοί έως 5 μποφόρ. Από το απόγευμα δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 και στα νότια πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΠΕΜΠΤΗ 30-04-2020


Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές κυρίως στα ανατολικά και τα νότια που το βράδυ θα σταματήσουν. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη καθώς και στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα. Πιθανότητα τοπικών όμβρων τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.