Η πρόγνωση του καιρού για το Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020

Το Σάββατο στα δυτικά και τα βόρεια προβλέπονται λίγες νεφώσεις . Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Σποράδες, την Εύβοια, τις Κυκλάδες, την Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν, στα δυτικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ στα ανατολικά 6 με 7 και στο Αιγαίο 8 μποφόρ , ενώ το πρωί θα έχουμε και τοπικά 9 μποφόρ σε μια ζώνη από το Κάβο Ντόρο έως τη θάλασσα Κυθήρων με εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 19 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 20 με 23 βαθμούς Κελσίου, στις Κυκλάδες και την Κρήτη τους 20 βαθμούς και στο Ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα τους 24 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα ανατολικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 και στα ανατολικά τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός . Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ και αργότερα 3 με 4 . Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου.